Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

IPS прахов център

Каталожен номер:
0000001

„Технология за интелигентно подаване“ на прахова боя с Прахов център IPS на WAGNER

IPS прахов център

Каталожен номер:
0000001

„Технология за интелигентно подаване“ на прахова боя с Прахов център IPS на WAGNER

Праховият център IPS е мощна, силно интегрирана и напълно автоматизирана система за доставка на прахова боя, както и за промяна на цвета. Има двойно подаване на свеж прахово покритие, а подготовка е  чрез ултразвуково пресяване, вибрация и флуидизация, както и високопрецизни елементи за дозиране към пистолетите. Интегрираните сензори за тегло, поток, налягане и ниво, както и напълно автоматичната система за смяна на цвета, предлагат висока ефективност и производителност. „Технология за интелигентно подаване“ осигурява постоянно подаване на прахова боя дори при високи скорости на изход за дълъг период от време.
 
Отлични резултати на покритието
Интегрираните сензори като сензори за тегло, поток, налягане и ниво, както и напълно автоматична смяна на цвета, предлагат висока рентабилност и производителност.
 
Надеждност
„Технология за интелигентно подаване“ генерира постоянно подаване на прахова боя дори при високи скорости на изхода за дълъг период от време.
 
Лесен за употреба
IPS праховият центхър е вграден в цялостна система с централно управление. Интуитивно работещият и гъвкаво поставящ сензорен екран, позволява бързо обучение, дори при честа смяна на персонала. Лесното ръководство за потребителя увеличава производителността.
 
Високо качество
IPS MASTER интегрира приготвянето на прахова боя, подаване и дозиране в затворена система, което допринася за чиста работна среда. Съвременната подготовка на праховото покритие с ултразвуково пресяване за свежа и рециркулирано покритие и флуидизиращият контейнер, водят до високо качество на покритието.
 
Ниски разходи за поддръжка
Иновативното дозиране на пресен и възстановен прах без кинетична енергия, позволява лесно въвеждане на прахова боя онтново в контейнера. По този начин разходите за износване и поддръжка са значително намалени.

Последно разгледани


Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)
Сайтът използва "бисквитки". Научи повече
Приемам (затвори)